Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
wau1971 napisał:
Proponuję zakończyć ten wątek.
Rozmawiałem osobiście z kierowcami (Polakami), którzy potwierdzili to co wcześniej już napisałem.
Niesprawna kasa - brak możliwości sprzedaży i wydania biletu.

KONIEC

Ta Twoja propozycja jest ciekawa, ale to ja ten wątek założyłam i ja go zakończę, ale nie teraz, tylko jak sama dowiem się o wszystkim w Kolumbus i napiszę tutaj o tym , tak zrobiłam w sprawie wątku z formularzami E401 i E411, zaczęłam i zakończyłam, a jeśli ktoś będzie chciał ten wątek dalej kontynuować to proszę bardzo

P.S. Kasa była wtedy sprawna!! ale dziękuję, że się zapytałeś owych kierowców
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Magdalena Cieslak
(MadziaSC0206)
Nowicjusz
to jest roznie z ta kasa.bo w centrum dziala a 2 przystanki dalej moze juz nie dzialac.codziennie dojezdzam autobusami do pracy wiec troche juz sie nauczylam.wystarczy ze wsiada duzo ludzi i odpikuja miesieczne.zawiesza sie system i potem lipa.ani nie kupisz biletu ani sie nie odpikasz noa le jesteli chcesz isc do kolumbusa to bardzo prosze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Ja od roku jeżdże z nie spełna 2letnim dzieckiem i za bilet płace a od miesiąca jeżdże z dwójką dzieci jedno w wózku drugie na rękach i za bilet też płacę.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ja też chcę płaciłam, widocznie wszyscy tutaj mają rację z awarią albo poprostu kierowca myślał, że chcę zapłacić za dziecko
Marta widzę, że jesteś ze Stavanger
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
M M
(bezonges)
Wiking
Tak... w Byterminalen mozesz kupic ten bilet miesieczny. Kasy sa na prawo od 7Eleven. Dzieci do 4 lat jezdza za darmo ale nie bylo zadnej "promocji" na gratisowe jazdy i ryzykowalas mandatem. Chyba..., ze byla takowa promocja a ja o niczym nie wiem... To bym sie wyjezdzil tymi autobusami. Mamy okolo50 polskich kierowcow w Kolumbusie. Mogli by co nie co tu rozjasnic ten watek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
witam, miałam okazję rozmawiać w piątek z polskim kierowcą i wytłumaczył mi dlaczego tak mi się zdarzyło,że jechałam gratis...otóż, moim autobusem jeździ dużo pasażerów, szczególnie w godzinach szczytu, kierowca mając opóźnienie i chcąc się wyrobić z czasem, po prostu mówi gratis,żeby jak najszybciej odjechać ze swojego stanowiska...
dziękuję bezonges za wyjaśnienie gdzie mogę ten bilet zakupić...też tak myślałam,że to tam

a propos bagażu jak tu było kilka postów wyżej opisane, za wózek się nie płaci jedynie za rower

dobrze,że nie płaciłam za ten wózek....hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
Zastanawia mnie tylko kto beknie za to jak kontrola będzie. Kierowca wpuszcza a potem my za to płacimy za brak biletu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
agnieszka aga
(agod)
Wiking
Mozliwe, ze jest tak jak w Szwecji.
Jadac autobusem z dzieckiem w wozku, jedzie sie za darmo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Tomasz Nowak
(Tomek9)
Początkujący
Chociaz wpis juz stary po latach moze rozwieje zagadke,kierowca dal Ci gratis bo albo mial problem z drukowaniem biletu a to sie zdarza w przypadku kasowania za dziecko czy byl informowany ile dziecko ma lat?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok